NIEUWS

Schaaktoernooi KopieKoffie op Koningsdag

Op 27 april was er bij het KopieKoffie het Koningsdag Schaaktoernooi. Dit was het vierde toernooi dat gehouden werd. Er waren in totaal 26 deelnemers, waaronder 9 jongeren tussen de 10 en 15 jaar. Dat is ons aanstormend talent! De winnaar van het toernooi had nog een fikse strijd te leveren tegen één van de jongens, maar ging uiteindelijk met de de beker ‘I love chess’ naar huis. Ted Barendse, gefeliciteerd!

Gonnie, die alle schaakactiviteiten bij KopieKoffie organiseert, had er weer een enorm gezellige middag van gemaakt. Er waren appeltaart en andere lekkere en gezonde hapjes en drinken in overvloed, en deze energie werd door de deelnemers ingezet voor een goed potje schaken, van beginners- tot gevorderden niveau.

Het was als bij ieder toernooi een plezier om het zeer divers samengestelde deelnemersveld ingespannen te zien turen naar de schaakborden, nadenkend over de beste zet. Een geslaagd toernooi, en een middag waarop er weer volop ontmoeting plaatsvond tussen de prachtige mix van mensen in onze wijk Buitenhof! Dank je wel, Gonnie!

Meer nieuws...

Koningsdag schaaktoernooi

Wie wordt de KopieKoffieKoning(in)? Op Koningsdag, zaterdag 27 april is er weer volop gezelligheid én schaakconcentratie bij KopieKoffie met het Koningsdag schaaktoernooi 2024! Buig je

Lees meer ›

Language Boots

Taalmeters maken! Op donderdagavond hebben we bij KopieKoffie een nieuwe taalactiviteit: Language Boots! Lekker taalmeters maken tijdens een uurtje wandelen door de wijk.Language Boots is

Lees meer ›