Onze mensen

Team KopieKoffie

Trots op ons team!

Maak kennis met ons mooie team: team KopieKoffie. Al deze collega’s hebben inmiddels een plekje gevonden binnen KopieKoffie. En wat zijn we trots op ze! Stuk voor stuk zijn ze hun talenten aan het ontwikkelen. Wie heet jou vandaag welkom?

De mensen achter de toonbank

Wij zetten jouw koffie

werkleider gastvrijheid

Henrieke

“Gasten én medewerkers die zich thuis voelen, dat vind ik tof.”

barista buitenhof

Verushka

“Als ik een nieuwe collega heb opgeleid en diegene heeft zelf alles gedaan: de kassa geteld, melk opgeschuimd…
Daar word ik blij van!”

Barista Delft campus

Raymond

“Wat is een betere mix dan gezelligheid, goede muziek en lekkere koffie!”

Oprichter KopieKoffie

Harmen

“Mijn droom is dat KopieKoffie leven en plezier brengt in de Buitenhof.”

Administratie

Anne

“Quote.”

Communicatiebaas

Daniëlle

“Mooie dingen maken, die helder communiceren. Dat is wat ik graag doe. En daar dan trots naar kijken!”

helaas rijden wij niet in een BMW

Over de Stichting

Een print- en koffiezaak waar je graag wilt zijn, waar mensen zich gezien weten en die een positieve sfeer en leven brengt in onze buurt. Door onze klanten heen, door ons team heen. Dat is onze droom.

We zijn een sociale onderneming, gestart door bewoners van de Buitenhof. We draaien niet op subsidies, maar moeten gewoon zelf gezond financieel rondkomen. Ons doel is niet maximale winst, maar maximale sociale impact op een financieel gezonde manier.

We doen ons best om een positieve impact te hebben in onze buurt. Door actief ons te richten op de verschillende doelgroepen, door aansluiting te zoeken bij de buurt en door ontmoeting te stimuleren. We hopen elke dag een klein beetje terrein te winnen van eenzaamheid en sociale isolatie in onze wijk. En plezier en lekkere koffie te brengen. Een fijne plek waar mensen graag zijn.

Daarnaast creëren we vanaf 2019, zowel vrijwillige als betaalde werkplekken voor mensen die al lange tijd niet hebben gewerkt.

Voorzitter

Henk de Vries

Mijn naam is Henk de Vries, getrouwd, vader van twee jongens. In de eerste jaren heb ik vanaf een afstand meegekeken hoe KopieKoffie zich ontwikkelde tot een sociale onderneming die zowel cohesie in de wijk bevordert, maar ook een plek biedt voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Nu, in mijn rol als voorzitter, vind ik het waardevol om van dichtbij mee te denken over de toekomstige ontwikkeling van KopieKoffie.

KopieKoffie is uitgegroeid tot een plek waar mensen graag binnenlopen en elkaar ontmoeten. Het is een echte buurtgemeenschap. Als bestuur richten wij ons erop dat KopieKoffie een stabiele factor kan blijven in de Buitenhof. We streven ernaar om de positieve impact van KopieKoffie in de buurt verder te vergroten.

Penningmeester

Willem Tom

Mijn naam is Willem Tom. Ik ben getrouwd en vader van 3 jongvolwassen kinderen. In het dagelijks leven ben ik financieel projectmanager bij een ontwikkelingsorganisatie. Mijn talent voor cijfers en financiën kan ik goed inzetten als penningmeester bij KopieKoffie. De impact van KopieKoffie in de buurt, op de mensen die er werken en bezoekers die er graag komen is voor mij een belangrijk motivatie om als bestuurslid betrokken te zijn. KopieKoffie is een unieke plek in de wijk en dat is goud waard.

Secretaris

Ida
Sonneveld

Mijn naam is Ida Sonneveld, ik ben 73 jaar en ik woon al 45 jaar in de Buitenhof. Om de hoek bij KopieKoffie en PrintPlezier. Toen ik gevraagd werd om in het bestuur van KopieKoffie te komen, sprak me dat direct aan, omdat ik echt hart heb voor de Buitenhof. Mijn functie is secretaris en ik hoop op deze manier mijn bijdrage te leveren. Het is een uitdaging om met zoveel waardevolle mensen met zoveel verschillende nationaliteiten elkaar te versterken en elkaars talenten te benutten. In de Buitenhof hebben we elkaar nodig!

Onze supporters

Onze supporters