Onze mensen

Team KopieKoffie

Trots op ons team!

Maak kennis met ons mooie team: team KopieKoffie. Al deze collega’s hebben inmiddels een plekje gevonden binnen KopieKoffie (of grote broer PrintPlezier). En wat zijn we trots op ze! Stuk voor stuk zijn ze hun talenten aan het ontwikkelen. Wie heet jou vandaag welkom?

De mensen achter de toonbank

Wij zetten jouw koffie

Anne

werkleider gastvrijheid

Anne

Het allerleukste? Klaarstaan voor buurtbewoners en collega’s.

Gastvrouw/barista

Asmeret

Al vanaf mijn 14e werk ik in de horeca, eerst in Eritrea in het restaurant van mijn moeder en nu in KopieKoffie. Ik vind het leuk om mensen daarmee blij te maken.

Betty

gastvrouw/barista

Betty

Werken bij KopieKoffie vind ik gewoon gezellig. Het is als een middagje uit, lekker onder de mensen.

Christel

Christel

Daniëlle

Communicatiebaas

Daniëlle

Mooie dingen maken, die helder communiceren. Dat is wat ik graag doe. En daar dan trots naar kijken!

Fatima

Gastvrouw/barista

Fatima

Door met mensen te praten in KopieKoffie leer ik beter Nederlands. En daarmee kan ik die mensen weer beter leren kennen.

Francien

werkleider gastvrijheid

Francien

Ik wil graag dat mensen zich gezien weten. Dat er ontspannenheid en een veilige sfeer is.

Harmen

Oprichter KopieKoffie

Harmen

Mijn droom is dat KopieKoffie leven en plezier brengt in de Buitenhof.

Jacqueline

printmedewerker

Jacqueline

Het echte millimeterwerk, laat dat maar aan mij over!

Jos

Gastvrouw/barista

Jos

Bij KopieKoffie hangt een hele fijne sfeer. Ik help graag mensen die met allerlei soorten vragen komen.

Kaleb

printmedewerker

Kaleb

Ik sta altijd klaar voor een printopdracht. Ook los ik graag printstoringen op.

Person icon

Gastvrouw/barista

Maria

Mensen helpen zit in mijn bloed. Ook administratieve taken en dingen regelen vind ik leuk om te doen.

Sahra

Gastvrouw/barista

Sahra

Wat ik het beste kan is cappuccino’s maken. Om zelf KopieKoffie te openen in de ochtend vind ik erg leuk om te doen.

Zahra

Gastvrouw/barista

Zahra

Ook als stagaire hoor ik helemaal bij het team!

helaas rijden wij niet in een BMW

Over de Stichting

Een print- en koffiezaak waar je graag wilt zijn, waar mensen zich gezien weten en die een positieve sfeer en leven brengt in onze buurt. Door onze klanten heen, door ons team heen. Dat is onze droom.

We zijn een sociale onderneming, gestart door bewoners van de Buitenhof. We draaien niet op subsidies, maar moeten gewoon zelf gezond financieel rondkomen. Ons doel is niet maximale winst, maar maximale sociale impact op een financieel gezonde manier.

We doen ons best om een positieve impact te hebben in onze buurt. Door actief ons te richten op de verschillende doelgroepen, door aansluiting te zoeken bij de buurt en door ontmoeting te stimuleren. We hopen elke dag een klein beetje terrein te winnen van eenzaamheid en sociale isolatie in onze wijk. En plezier en lekkere koffie te brengen. Een fijne plek waar mensen graag zijn.

Daarnaast creëren we vanaf 2019, zowel vrijwillige als betaalde werkplekken voor mensen die al lange tijd niet hebben gewerkt.

Voorzitter

Ruben
van Dasler

Mijn naam is Ruben van Dasler. Ik ben getrouwd met Diana en heb inmiddels drie kinderen en woon al mijn hele leven in Delft. Doordeweeks ben ik bij advies- en ingenieursbureau Antea Group aan het werk als projectmanager bij bouwprojecten. In de weekenden probeer ik zoveel mogelijk te genieten van het gezin, vrienden, Delft en de natuur. Toen Harmen vertelde over zijn plan om zijn werk op te geven en te starten met een écht avontuur in de wijk Buitenhof wist ik gelijk dat ik betrokken wilde zijn!
 
Betekenisvol werk doen is machtig mooi en geeft energie en daarom zei ik direct ‘ja’ toen ik werd gevraagd als voorzitter van het bestuur van stichting KopieKoffie. Ik vind het mooi om toekomstgericht mee te denken met de ontwikkeling van KopieKoffie. Ik ben zelf ook regelmatig te vinden in KopieKoffie als ik nog even wat zaken moet doen voor het werk. De combinatie van de gemoedelijke sfeer én geleverde professionaliteit geven een goed gevoel en maakt dat ik graag in KopieKoffie ben.

Penningmeester

Arie
van der Vlies

Mijn naam is Arie van der Vlies. Ik ben getrouwd en vader van twee jongens. Het beste zoeken voor anderen doe ik niet alleen thuis; er valt nog veel goeds te doen in de wereld. Toen Harmen met dit initiatief kwam, heb ik hem kritische vragen gesteld. Dat beviel van beide kanten. Als penningmeester en bestuurder is het mijn taak om goed toe te zien op het halen van de doelstelling van de stichting. Dat doe ik graag en vind ik leuk om te doen. De uitdaging vind ik om de verschillende belangen van medewerkers, bezoekers, donateurs en samenleving te wegen en dan het goede te doen.

Secretaris

Ida
Sonneveld

Mijn naam is Ida Sonneveld, ik ben 73 jaar en ik woon al 45 jaar in de Buitenhof. Om de hoek bij KopieKoffie en PrintPlezier. Toen ik gevraagd werd om in het bestuur van KopieKoffie te komen, sprak me dat direct aan, omdat ik echt hart heb voor de Buitenhof. Mijn functie is secretaris en ik hoop op deze manier mijn bijdrage te leveren. Het is een uitdaging om met zoveel waardevolle mensen met zoveel verschillende nationaliteiten elkaar te versterken en elkaars talenten te benutten. In de Buitenhof hebben we elkaar nodig!

Onze gamechangers

Onze gamechangers