NIEUWS

KidsMall Buitenhof gestart

De aftrap van de KidsMall afgelopen vrijdag was een groot succes. Zo’n 30 kinderen waren afgekomen op het grasveld voor KopieKoffie voor gratis sport & spel en gezelligheid. Vrolijk werd er in groepjes gevoetbald, gevolleybald, spelletjes gedaan en natuurlijk was er ook wat te drinken en te eten.

Francien van de Burg, teamleider van de KidsMall, vertelt enthousiast: “Zo mooi om te zien dat kinderen uit alle delen van de Buitenhof, met allerlei verschillende achtergrond, gewoon dikke lol hebben met elkaar.” De sfeer zat er goed in bij dit gratis evenement, dat vanaf nu elke vrijdagmiddag in de Buitenhof plaatsvindt. Francien: “Ik kijk uit naar de volgende KidsMall. Als de eerste keer al zo’n succes is, kan het alleen maar beter worden!”

KidsMall Buitenhof is elke vrijdag van 14.00 – 16.00 uur, op het grasveld aan de Chopinlaan/Buitenhofdreef of bij regenachtig weer binnen in KopieKoffie (Chopinlaan 377). De KidsMall gaat uit van YouthforChrist.

Meer nieuws...

Valentijnsactie

“Wat een lekkere koffie! Hoe kan het dat mijn koffie thuis zo anders smaakt?” Dat was één van de enthousiaste reacties op onze Valentijnsactie. Met

Lees meer ›

Doorstroomkoffie

DoorstroomKoffie Delft is een initiatief van KopieKoffie om jongeren en sommige iets minder jonge collega’s van KopieKoffie op te leiden als junior-barista. DoorstroomKoffie Delft biedt

Lees meer ›